VIŠE O NAMA

Hrvatska udruga direktne prodaje

O NAMA

Tijela Udruge-

O direktnoj prodaji

Hrvatska udruga direktne prodaje (HUDP) je nacionalno udruženje za trgovinu vodećih tvrtki koje proizvode i distribuiraju proizvode i usluge  izravno kupcima.

HUDP je član SELDIA (The European Direct Selling Association) te WFDSA (World Federation of Direct Selling Associations) te djelujemo u skladu s njihovim pravilima.

Tijela Udruge

Glavno tijelo Udruge je Glavna Skupština. Svi članovi Udruge sudjeluju u radu Glavne Skupštine i izboru ostalih tijela Udruge. Vijeće je izvršno tijelo Udruge.  

Glavni tajnik Udruge je neovisna osoba zadužena za svakodnevno izvršavanje poslova Udruge te pružanje podrške članovima Hrvatske udruge direktne prodaje.

​Službenik za rješavanje prigovora Hrvatske udruge direktne prodaje je neovisna osoba zadužena za rješavanje prigovora potrošača ili društava protiv članova HUDP-a. 

O direktnoj prodaji

Direktna prodaja je trgovanje i predstavljanje proizvoda i usluga izravno kupcima, licem u lice. Obično se odvija izvan tradicionalnih prodajnih mjesta u domovima kupaca, na radnome mjestu ili nekim drugim lokacijama. Direktnu prodaju, koja uključuje izlaganje ili prezentaciju, obavljaju osobe koje se nazivaju direktnim prodavačima. Direktna prodaja pruža mnoge prednosti onim pojedincima koji traže priliku za ostvarivanje dodatnog prihoda i izgradnju vlastitog poslovanja. Idealan je izbor za one potrošače koji više vole alternativan način kupovanja od primjerice onog u trgovačkim centrima te koji prije kupnje žele dobiti detaljno savjetovanje.


Direktna prodaja pruža potrošačima brojne prednosti i usluge, poput individualno prilagođene prezentacije i detaljnih objašnjenja o proizvodu i uslugama, dostave na kućnu adresu te, kao dodatnu pogodnost, garanciju na proizvod koja često i premašuje i zakonom propisane uvjete.

Nadalje, direktna prodaja može poslužiti kao kanal distribucije onim tvrtkama koje proizvode inovativne ili jedinstvene proizvode,  još nedostupne u maloprodajama. Direktna prodaja obogaćuje maloprodajnu distribucijsku infrastrukturu gospodarstva, a potrošačima služi kao prikladan izvor kvalitetnih proizvoda.

Direktna prodaja može biti alternativa tradicionalnom načinu zapošljavanja za one koji žele na fleksibilan način ostvariti dodatne prihode. No često se događa da kroz direktnu prodaju pojedinci postanu toliko uspješni da se odluče njome baviti na bazi punog radnog.

Zašto biti naš poslovni partner?

Direktna prodaja pruža mnoge prednosti onim pojedincima koji traže priliku za ostvarivanje dodatnog prihoda i izgradnju vlastitog poslovanja.

NeoLife

NeoLife ima bogatu povijest suradnje s organizacijama koje pomažu ljudima kojima treba pomoć.

Amway

Amway i njegova matična tvrtka Alticor najveća su svjetska kompanija direktne prodaje.

Oriflame

Preko 50 godina omogućavamo ljudima iz cijelog svijeta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove.

Herbalife Nutrition

Posao se pokreće jednostavno i nije potrebno nikakvo prethodno poslovno iskustvo ili edukacija o prehrani.